top of page

Kotimainen kasvipohjainen tuorevuusto Möltä

Mikä on kasvipohjainen tuorevuusto?


Mön valmistama kasvipohjainen tuorevuusto on kotimainen vaihtoehto perinteiselle maitopohjaiselle tuorejuustolle. Sen kehittämisen taustalla on halu tarjota herkullinen ja kestävä vaihtoehto niille, jotka noudattavat vegaanista tai kasvipohjaista ruokavaliota. Tämä tuote on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja se on suunniteltu täyttämään monenlaisia ruokailutarpeita.


Mön kasvipohjainen tuorevuusto ei sisällä mitään keinotekoisia säilöntäaineita, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille kuluttajille. Mö on onnistunut yhdistämään korkealaatuiset raaka-aineet ja innovatiivisen tekniikan luodakseen tuotteen, joka on sekä maukas että eettisesti tuotettu. Tämä tuote on erinomainen valinta niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin sellaisenaankin nautittavaksi.



Miten kasvipohjainen tuorevuusto valmistetaan?


Mön tuorevuuston valmistusprosessissa keskitytään luonnollisten ja kestävien raaka-aineiden käyttöön. Ainesosat valitaan huolella, jotta lopputulos olisi mahdollisimman maukas ja laadukas. Mö hyödyntää tuotteissaan kotimaista kauraa, joka tuo tuotteeseen hyviä ainesosia kuten kuitua ja proteiinia.


Valmistusprosessissa pyritään säilyttämään raaka-aineiden luonnollinen maku ja koostumus. Tämä tarkoittaa, että jokainen purkki kasvipohjaista tuorevuustoa on laadultaan tasainen ja täynnä makua. Mön tuotevalikoima, johon kuuluu muun muassa Mö Dreamy -sarja, tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja kotikeittiöön.



Mistä voi ostaa Mön tuotteita?


Mön tuotteet ovat saatavilla useissa hyvin varustetuissa ruokakaupoissa ympäri Suomea. Jos et ole varma, mistä aloittaa, suosittelemme tarkistamaan lähimmän päivittäistavarakaupan valikoiman.


Leivonta Mön tuotteilla



Mö Dreamy -tuotteiden käyttö leivonnassa on helppoa ja vaivatonta, ja voit kokeilla niitä esimerkiksi juustokakkujen valmistuksessa. Erityisesti Mö Dreamy Maustamaton on ollut suosittu valinta juustokakkujen pohjana. Alla on resepti, joka on saanut kehuja käyttäjiltä:


Passionhedelmä Dreamy-juustokakku


Pohja:

  • 110 g kaurakeksejä

  • 50 g margariinia


Täyte:

  • 1 prk Mö Dreamyä

  • 2 dl kasvisvispiä

  • 1 tl vaniljauutetta

  • 1 dl sokeria

  • 2 rkl sitruunamehua

  • vajaa 1 dl passionmehua (5–7 hedelmää)

  • 1 ps vegegel-hyytelöimisainetta


Kuorrute:

  • 5 passionhedelmää

  • 1 rkl sokeria

  • 1 rkl vettä

  • ½ tl maissitärkkelystä


Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja asettele leivinpaperipalat myös vuoan reunoille, jotta kakkutäyte ei tartu reunoihin. Tee pohja: murustele kaurakeksit ja sulata margariini. Sekoita margariini kekseihin ja painele keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin.


Vispaa vispi kovaksi vaahdoksi (noin 5 min). Lisää mukaan Dreamy, sokeri ja vanilja. Sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää pieneen kattilaan sitruunamehu, passionmehu ja vegegel. Kuumenna seosta niin kauan, kunnes seos alkaa paksuuntua ja kirkastua. Sekoita mehuseos tuorevuustoseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli.


Sekoita kattilassa passionhedelmien hedelmäliha ja sokeri. Sekoita keskenään vesi ja tärkkelys. Kuumenna passionhedelmä-sokeriseosta, lisää tärkkelys ja sekoita, kunnes kuorrute alkaa seostua. Anna jäähtyä ennen kuin levität kuorrutteen kakun päälle.


bottom of page